POTEP PO ISTRI (1 dan)

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Obilica sonca v Istri nas bo napolnila s pozitivno energijo. Očarala nas bodo stara istrska naselja, ki v sebi skrivajo domačnost, njihove kamnite ulice so polne barvitosti in prijetnih presenečenj. Istra je znana tudi po odlični kulinariki, dobrem oljčnem olju ter po izjemnih vinih. Skupaj bomo poskrbeli, da bo naše druženje ostalo nepozabno.   

Odhod  avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja proti Istri, natančneje v Buzet, kjer bomo najprej obiskali destilrano Aura. Predstavili nam bodo proizvodnjo likerjev in marmelad (pokušnja izdelkov, možnost nakupa). Zapeljali se bomo do naselja Motovun, ki sodi med najstarejša istrska mesta. Mesto – spomenik stoji na 277 m visokem hribu in še danes kaže srednjeveško podobo. Sprehod po mestu in ogled znamenitosti kot so: mestna vrata, renesančna mestna hiša, farna cerkev sv. Stjepana, pročelja starih srednjeveških hiš, ki so v srednjeveško razporejenih ulicah,… Vožnja do Grožnjana, mesteca ki je znano kot „mesto umetnikov“, saj ga krasijo številne galerije. Čas za sprehod po kamnitih ulicah, ki pričajo o bogati zgodovini. Ob poti do doma bomo obiskali pivnico San Servolo v Bujah. Poznana je po tem, da so ravno tukaj začeli variti prvo istrsko pivo. Ogled pivnice in pokušnja piva, postregli nam bodo tudi okusno pozno kosilo. Prihod domov v večernih urah.

CENA: POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupine

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, ogled destilarne s pokušnjo (3 vrste žganja in 3 vrste marmelad), vožnjo z linijskim busom na Motovun, obisk pivnice in pokušnja piva, pozno kosilo, vodenje in organizacijo izleta.

*OPOMBA Izvedba ogleda pivnice ni možna ob torkih, ker je pivnica zaprta.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...