ZADAR IN KORNATI

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:

1.dan: SLOVENIJA – ZADAR – VODICE

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja do Zadra, sprehod skozi staro mestno jedro in ogled glavnih znamenitosti kot so: Forum ter cerkev Sv. Donata, Kneževa palača, Kalelarga,…prisluhnili bomo zvokom morskih orgel ter naredili pozdrav soncu (steklena plošča s solarnim modulom, ki s pomočjo morskih orgel omogoča komunikacijo zvok – svetloba). Nekaj prostega časa za kosilo. Popoldanski prihod v hotel v Vodicah, nastanitev in čas za kopanje ali sprehod ob morju. Večerja in nočitev.

2.dan: VODICE – KORNATI – SLOVENIJA

Po zajtrku celodnevni izlet  z ladjico na Kornate. Gre za skupino 150 otočkov, ki predstavljajo pravo kamnito puščavo. Zaradi neokrnjenosti ter posebnosti so proglašeni za nacionalni park. Nekaj časa bomo preživeli na ladji in križarili med otoki, se zasidrali za sprehod ali kopanje, med tem pa nam bo kuhar na ladji pripravil okusno kosilo. Popoldne plovba nazaj do avtobusa, sledila bo  vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENA: POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupine

CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim turističnim avtobusom,  cestnine in parkirnine, polpenzionsko namestitev  v hotelu *** (dvoposteljne sobe), vse oglede zunanjosti po programu, celodnevni izlet na Kornate (vožnja z ladjico, vodenje, aperitiv,  kosilo,  vstopnica za narodni park), osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

DOPLAČILO: namestitev v enoposteljni sobi 15 EUR/osebo.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...