ČEZOCEANSKA KRIŽARJENJA

Kraj odhoda:
Datum:
Število dni:
Prevoz:
Ladja, letalo
Cena:

Pravo čezoceansko križarjenje ali po poteh prednikov na moderen način.

Veliko ladij se nekajkrat letno seli iz enega na drugi kontinent glede na letni čas in vremenske razmere na določeni destinaciji, tako so nam na voljo 15 do 25 dnevna križarjenja, ki nas popeljejo čez velika morja in oceane.

Na čezoceanskih križarjenjih lahko obiščemo države in kraje ob Sredozemskem morju, ki skrivajo najdaljšo in najpomembnejšo zgodovino človeštva ter zaplujemo vse do Južne Amerike, ki predstavlja vrhunec razkošja. Razkošja naravnih lepot, kulturnih znamenitosti in živahnih ljudi.
Na nekaterih križarjenjih imamo enkratno možnost primerjati obale južne, zahodne in severne Afrike. Čudovita Afrika vas bo navdušila z modrino morja, belimi peščenimi plažami in čudovitimi palmami, ki vam bodo delale senco na izbranem križarjenju.
Spet druge ladje v zimskem času zaplujejo proti sončnim Karibom. Ko sidra padejo v turkizno morje nas vsaka s soncem prepojena destinacija začara po svoje. Ob koncu dneva pa doživimo še spektakularen sončni zahod, s katerim se zaključi najlepša predstava, ki jo svet ponuja.

Moderne ladje še kako dobro “zaposlijo” vsakega potnika s svojimi neštetimi aktivnostmi in zanimivostmi, ob enem pa si ogledate nekaj najlepših krajev na dveh ali treh čisto različnih destinacijah. Skrb za enosmerno letalsko vozovnico prepustite nam, saj vam le te uredimo zelo ugodno. 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...