KARIBI

Kraj odhoda:
Datum:
Število dni:
Prevoz:
Ladja, letalo
Cena:

Okrog 7.000 otokov v Karibskem morju se razteza na skoraj 4.000 km med Florido in Venezuelo. Lahko vidimo take, ki se pojavljajo le nekaj metrov nad morsko gladino, pa do takih z visokimi vulkanskimi vrhovi. Na nekaterih poudarjajo športne aktivnosti, na drugih umirjeno in bogato naravo, veliko jih slovi po dobrih možnostih za nakupovanje, večina pa predstavlja enostaven in sproščen način življenja. K bogati raznolikosti arhitekture, kulinarike, jezika in kulture pa pripomore zanimiva zgodovina teh otokov ter čudovita narava s spektakularnimi sončnimi zahodi, s katerimi se vsak dan zaključi najlepša predstava, ki jo svet ponuja.

Poleg številnih športnih in zabavnih aktivnosti s katerimi se lahko ukvarjate med križarjenjem po ZAHODNIH KARIBIH si boste lahko vzeli čas za spoznavanje zanimivega življenja na Jamajki, kjer si boste lahko ogledali tudi prekrasne slapove, pragozd in razne plantaže. Lahko boste raziskovali majevsko kulturo ob obalah Mehike, se potapljali z mantami na Kajmanskih otokih ali pa uživali pravi karibski dan na Haitiju. Katerekoli kraje boste obiskali je zagotovo, da vas bo spremljala čudovita narava s spektakularnimi sončnimi zahodi, s katerimi se vsak dan zaključi najlepša predstava, ki jo svet ponuja.

VZHODNI KARIBI bodo potešili tiste, ki si želijo obiskati številne rajske plaže, se sprostiti ob osvežilnem cocktailu, opraviti kakšen dober nakup ter raziskovati površino kot tudi globino prekrasnega turkiznega morja. Med številnimi, predvsem manjšimi, otočki vas bodo zagotovo navdušili predvsem St. Thomas, St. Maarten, Puerto Rico in Haiti. Bodisi želite obiskati kakšno proizvodnjo ruma, odkrivati prekrasni podvodni svet ali se le sončiti na rajskih plažah je križarjenje po vzhodnih Karibih zagotovo prava izbira.

Na križarjenju po JUŽNIH KARIBIH lahko vidimo otočke, ki se pojavljajo le nekaj metrov nad morsko gladino, pa do takih z visokimi vulkanskimi vrhovi. Med postanki na teh prekrasnih otokih imate na voljo številne športne aktivnosti. Življenje v tako čudoviti naravi je enostavno lepo, izbira križarjenja po južnih Karibih pa zagotovo prava odločitev. Številni otočki, kot so Antigua, Grenada, Dominica, Barbados in St. Lucia so idealni za križarjenje. V enem tednu lahko obiščete rajske otoke z idiličnimi plažami in pravim karibskim vzdušjem, katero vas bo premamilo, da boste želeli kar ostali.

Zaplavajte z delfini in tropskimi ribami v turkiznih bahamskih vodah
V bližini vzhodne obale ZDA so BAHAMI znano skrivališče pred mrzlimi zimami na severu, a kljub temu vas na Bahamih čaka še veliko več poleg rajskih belih plaž in toplega sonca.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...