SEVERNA EVROPA

Kraj odhoda:
Datum:
Število dni:
Prevoz:
Ladja, Letalo
Cena:

Križarjenje do destinacij, ki jih ni možno doseči s kopnega, je izkušnja, ki je ne smete zamuditi – obiščite Norveške fjorde. Samo v enem tednu si lahko ogledate tudi do pet glavnih baltiških mest in to seveda na zelo prijeten način, saj vaš hotel potuje z vami.

NORVEŠKI FJORDI – Križarjenje do destinacij, ki jih ni možno doseči s kopnega, je izkušnja, ki je ne smete zamuditi. Obisk fjordov je čarobno doživetje; bodisi se tja odpravite na križarjenje s prijatelji ali na romantično potovanje v dvoje. V enem tednu lahko obiščete vse najbolj poznane norveške fjorde, če pa imate na voljo še kakšen dan več, pa se lahko odpravite tudi na vrh Evrope – Nordkap.

Križarjenje do BALTSKIH PRESTOLNIC ni več samo privilegij elite. S pestro izbiro križarjenj na severu Evrope smo približali obisk znamenitih kulturnih prestolnic vsakemu, ki želi izkusiti baltske prestolnice na najboljši možen način – na križarjenju! Samo v enem tednu si lahko ogledate tudi do pet glavnih baltiških mest in to seveda na zelo prijeten način, saj vaš hotel potuje z vami. Življenje na severu je drugačno! Toliko drugačno, da ga morate spoznati. Križarjenje, ki vas popelje po Baltiku vam že v enem tednu omogoči vpogled v življenje ljudi v severnih prestolnicah. Danska, Finska in Švedska so države, katere nas obogatijo z edinstveno zgodovino in kulturnimi znamenitostmi ter prijaznostjo ljudi. Estonija, Lativija, Litva in Poljska so vse države, katere se nahajajo ob Baltiku in njihove zgodbe pišejo pomembno zgodovino. Krona obiska baltskih prestolnic pa je zagotovo St. Petersburg – rusko mogočno mesto, ki vas bo presunilo in navdušilo.

Križarjenje po ISLANDIJI je prava izbira za potnika, ki ga zanima neokrnjena narava in nevsakdanji naravni pojavi.
Islandija, država ognja in ledu, ima še vedno 35 aktivnih vulkanov, več kot 800 gejzirov in 10.000 slapov, slovi pa tudi po geotermalni vodi, ledenikih in ledeniških lagunah, fjordih ter prečudoviti naravi. Zanimivo je, da na Islandiji ne boste našli gozdov in komarjev. Križarjenja do Islandije se odvijajo v poletnih mesecih, ko boste lahko uživali v dnevih brez noči, saj sonce v poletnih mesecih skoraj ne zaide. Da pa boste vseeno dobili občutek poletja, se lahko okopate v katerih izmed njihovih naravnih term.

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...