ENODNEVNI MÜNCHEN

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

München, ponosna prestolnica Bavarske, kjer gojijo tradicijo do športa in festivalov. Najbolj znani festival je Oktoberfest, največji in najbolj obiskani muzej v mestu je Tehnični muzej, ki ga bomo obiskali tudi mi. 

Odhod avtobusa v nočnih urah iz kraja po dogovoru . Vožnja v smeri Salzburga do Münchena, kamor bomo prispeli v dopoldanskem času. Ogled Tehničnega muzeja, ki je poznan kot največji muzej v Nemčiji in vas bo zagotovo pritegnil s svojimi bogatimi muzejskimi zbirkami. Sprehodili se bomo skozi mestna vrata Isartor do središča mesta Marien Platz (Marijin trg), ki ga krasi neogotska nova Mestna hiša, katera se ponaša z 85m  visokim urnim stolpom. Ura na stolpu kar 3x na dan zaigra melodijo, ki jo spremlja ples figur, katere predstavljajo zgodbo mesta München.  Nekaj prostega časa za nakupe in kosilo. Popoldne panoramska vožnja mimo Allianz arene do Olimpijskega parka, ki je nastal izključno zaradi poletnih olimpijskih iger leta 1972. Še dandanes se lahko po olimpijskem parku sprehodimo in občudujemo olimpijski stadion, umetno jezero in 182 metrski radijski in televizijski stolp, na katerega se bomo povzpeli.  Sledi vožnja domov, prihod v kasnejših večernih urah.

CENA:  POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupine.

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na omenjeni relaciji, stroške cestnin, dveh voznikov in parkirnin, vse oglede po programu, vstopnine za ogled Tehničnega muzeja, dvigalo za Olimpijski stolp, vodenje in organizacijo ekskurzije, DDV.

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...