IBA/SLAŠČIČARSKI SEJEM MÜNCHEN – ROSENHEIM – HERREINSEL

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:

1. dan: MARIBOR – MÜNCHEN – ROSENHEIM

Odhod avtobusa v nočnih urah, iz kraja po dogovoru. Vožnja čez Avstrijo do Münchna. Obisk sejma slaščičarstva (https://www.iba.de/). Večerni prihod v Rosenheim, nastanitev v hotel . Večerja in nočitev.

2.dan: ROSENHEIM – HERRENINSEL – MARIBOR

Po zajtrku sprehod skozi Rosenheim in čas za dopoldansko kavo. Sledi vožnja v vasico Prien ob Chiemskem jezeru, kjer se bomo vkrcali na ladjo in odpluli na otok Herreninsel. Sprehod do gradu Königschloss, ki je eden izmed treh gradov pravljičnega kralja Ludvika Bavarskega II. Občudovali bomo prekrasne vrtove in fontane, ki krasijo okolico gradu, sprehodili se bomo tudi skozi razkošno opremljene sobane. Grad predstavlja dobro kopijo francoskega dvorca Versailles. Popoldne se bomo z ladjico vrnili do avtobusa, sledila bo vožnja domov, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENA: POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupine

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, vstopnino za obisk sejma IBA, nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, večerjo, vožnjo z ladjo na otok Herreninsel, vstopnino v grad Königschloss, vodenje in organizacijo izleta.

OPOMBE: po želji se lahko ogled gradu na otoku Herreninsel zamenja z obiskom Orlovega gnezda (Khelsteinhaus/Berchtesgaden) ali morda z ogledom mesta Salzburg ter rudnika soli Hallein.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...