ALBANIJA – aktivne počitnice z letalom

Kraj odhoda:
Ljubljana
Datum:
12.8.2018
Število dni:
8
Prevoz:
Letalo
Cena:
664€

ODHOD: 12. avgust 2018 | 8 dni (7 nočitev) | letalo 

1. dan: Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana ob 10.30 uri. Polet letala Adria Airways ob 12.25 proti Albaniji in pristanek na letališču Tirana ob 13.40 uri. Po ureditvi formalnosti sledi organiziran transfer do letovišča DRAČ. Nastanitev v hotelu po izbiri (Premium Beach***** ali Vila Koral****). Čas za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk v hotelu. Prost dopoldan za kopanje. Popoldanski izlet v albansko prestolnico TIRANO. Ogled glavnih znamenitosti mesta in nekaj prostega v samem središču. Povratek v hotel ob morju, večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku sledi dopoldanski ogled mesta DRAČ: pristanišče, ortodoksna cerkve, beneški stolp, ostanki nekoč mogočnega amfiteatra, mestna hiša, džamija, … Postanek na tržnici in v središču mesta za priložnostne nakupe … Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev.

4.–7. dan: Prosti dnevi v hotelu na bazi polpenziona. Čas za kopanje, različne aktivnosti, možnosti različnih izletov (izlet v staro prestolnico Kruje, izlet v mesto Berat – mesto tisočerih oken, izlet v  Apolonio – eno najpomembnejših arheoloških najdišč v Albaniji, vzpon z vzpenjačo na goro Dajti, izlet v mesto Skader …).

8. dan: Zajtrk. Prosto dopoldne, nato predvidoma v opoldanskem času organiziran transfer na letališče Tirana. Ob 14.50 polet letala in ob 16.05 pristanek na letališču Ljubljana. Zaključek letovanja.

 

Hotel VILA KORAL**** je cca. 100 m od plaže, hotel je v celoti klimatiziran. Ima a la carte restavracijo, bar, Wi-Fi (brezplačno). Sobe imajo prho ali kad, wc, sušilnik za lase, tv, mini bar. Uporaba senčnikov in ležalnikov na plaži je možna proti doplačilu. Do mesta Drač je 3 km, do prestolnice Tirana  cca. 35 km in do letališča cca 35 km.

 

Hotel PREMIUM BEACH***** sodi med najboljše hotele na albanski obali. Popolnoma nov luksuzni resort neposredno ob široki peščeni plaži. Hotel ima 114 luksuzno opremljenih sob (klima, lcd-tv, telefon, sef, sušilec za lase, balkon, mini bar, brezplačen Wi-fi), tri bare, osrednjo in a-la carte restavracijo, zunanji bazen, otroški bazen, wellness (savna, parna kopel, masaže, lepotni tretmaji …). Cena vključuje tudi uporabo senčnika in ležalnika in plaži. Do mesta Drač je 12 km, do prestolnice Tirana 40 km in do letališča 40 km.

 

HOTEL VILA KORAL****, nočitev z zajtrkom:

CENA:  699 664 EUR pri najmanj 25 potnikih

             765 727 EUR pri najmanj 15 potnikih

 

HOTEL PREMIUM BEACH*****, polpenzion:

CENA:  995 945 EUR pri najmanj 25 potnikih

           1.055 1.002 EUR pri najmanj 15 potnikih


Akcijska cena velja za vse nove rezervacije do 23.6. oz do preklica!


CENA VKLJUČUJE: 
letalski polet na relaciji Ljubljana-Tirana-Ljubljana, vse letališke takse, 7 nočitev z zajtrkom v hotelu Vila Koral**** oz. 7 x polpenzion v hotelu Premium Beach*****, transfer iz letališča Tirana do hotela in nazaj, slovenskega vodnika-predstavnika agencije, celotno organizacijo.

VKLJUČENA sta poldnevna izleta v Tirano in Drač z ogledom glavnih znamenitosti obeh mest (prevoz možen tudi z javnim prevozom), slovensko vodenje in organizacijo.

POPUSTI na 3. oz. 4. ležišču v hotelu Vila Koral****: otroci do 14. leta = 30%, odrasli = 20 %.

MOŽNA DOPLAČILAza sobo 1/1 v Premium beach = 225 EUR, za različne izlete po Albaniji (cene in informacije naknadno), za povratni prevoz iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do Brnika = 30 EUR/osebo.

 

Slovenski vodnik – predstavnik bo potoval s skupino (ob udeležbi najmanj 25 potnikov) in bo na voljo ves čas letovanja za informacije, organizacijo in izvedbo izletov, itd. V primeru, da bi bila udeležba manjša, slovenski vodnik ne bo potoval s skupino, bomo pa program izvedli s pomočjo angleško ali srbsko govorečih predstavnikov-lokalnih vodnikov partnerske albanske turistične agencije.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...