POČITNICE NA SICILIJI – LETOJANNI

Kraj odhoda:
Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Ljubljana, Postojna
Datum:
19. in 27. julij 2018
Število dni:
9
Prevoz:
Letalo, Avtobus
Cena:
560€

ODHODA: 19. in 27. julij 2018 | 9 dni (7 nočitev) | avtobus – letalo, letalo, avtobus

Skupinska odhoda v času poletnega kluba:

Program A (avtobus – letalo), odhod 19.7.2017

Program B (letalo – avtobus), odhod 27.7.2017

 

PROGRAM A: 19.–27.7.2018

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora ob 17. uri. Pobiranje potnikov preko Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane in Postojne ter vožnja proti Italiji. Nočna vožnja mimo Bologne in Firenc.

2. dan: Potovanje mimo Rima do NEAPLJA in v jutranjih urah krajši ogled glavnih znamenitosti: castel Nouvo, gledališče San Carlo, plebiscitni trg, galerija Umberta I. … Nadaljevanje južno mimo Salerna, pokrajine Basilicata in Kalabrija. Opoldanski prihod do Mesinske ožine. Kratka plovba s trajektom in pristanek v MESSINI na otoku SICILIJA.Sledi nastanitev v letoviškem mestecu LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Prosto za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

3.–8. dan: Prosti dnevi za kopanje, udeležbo na različnih izletih po otoku (vključen je izlet v staro Taormino in vzpon na pobočje vulkana Etna) in ostale aktivnosti. Bivanja na osnovi ponudbe polpenzionov.

9. dan: Zajtrk in takojšen avtobusni transfer na letališče Catania. Dopoldanski polet (predvidoma ob 10.40) z letalsko družbo Ryanair na letališče Treviso pri Benetkah, kjer bo letalo pristalo ob 12.30. Sledi organiziran prevoz v Slovenijo do Postojne, Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora.

 

PROGRAM B: 27.7.–4.8.2018

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora v jutranjih urah (pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani in Postojni) in transfer v Italijo do letališča Treviso pri Benetkah. Polet z družbo Ryanair predvidoma ob 12.5 proti letališču Catania na SICILIJI. Po pristanku ob 14.45 sledi še transfer do letoviškega mesteca LETOJANNI nedaleč od znamenite Taormine. Nastanitev in prosto za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje, izlete po otoku (vključen je izlet v staro Taormino in vzpon na pobočje vulkana Etna) in ostale aktivnosti. Bivanje na osnovi ponudbe polpenzionov.

8. dan: Po zajtrku sledi dopoldanski odhod iz hotela. Vožnja s trajektom iz MESSINE nazaj na celino. Vračanje po italijanskem škornju proti domu preko pokrajin Kalabrije in Basilicate, nato vožnja mimo Neapeljskega zaliva do NEAPLJA in krajši večerni ogled glavnih znamenitosti: castel Nouvo, gledališče San Carlo, plebiscitni trg, galerija Umberta I. … Nadaljevanje mimo Rima proti domu.

9. dan: Vožnja mimo Firenc, Benetk do mejnega prehoda Fernetiči. Prihod v Slovenijo v dopoldanskem času ter razlaganje potnikov v Ljubljani, Celju, Slov. Bistrici in Mariboru.

 

HOTEL ALBATROS*** leži tik ob morju v jedru letoviškega LETOJANNI-ja. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad), telefonom, televizorjem in večina z balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje – izbor menujev), ameriški bar ter piano bar (glasba ob večerih). Gostje lahko koristijo tudi (doplačilo v sezoni) ležalnike in senčnike na lastni peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 10 m. V hotelu Albatros je možno bivanje tudi v ostalih terminih. Za cene individualnih odhodov povprašajte v naših poslovalnicah.

 

CENA za odhod 19.7.2018: 590 560 € pri najmanj 40 potnikih

CENA za odhod 27.7.2018: 630 598 € pri najmanj 40 potnikih

Akcijska cena velja za vse nove rezervacije do 23.6. oz do preklica!


CENE VKLJUČUJEJO: 
7 x polpenzion v sobah ½ TWC v hotelu Albatros*** v Letojanniju, turistično takso, ogled stare Taormine, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, slovenskega predstavnika- vodnika ves čas letovanja in celotno organizacijo, letalske polete z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair v eno smer (kot v opisu programov) na relaciji Treviso–Catania (oz. obratno) vključno z vsemi let. taksami in vključno z 1 kosom ročne prtljage do 10 kg/osebo v omejenih dimenzijah, vse prevoze po posameznem programu s klimatiziranim avtobusom vključno z organiziranimi transferji iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane in Postojne) do letališče Treviso  in transferji iz Letojannija do letališča Catania (oz. obratno), stroške trajekta čez mesinsko ožino na Sicilijo in krajši panoramski ogled Neaplja na poti.

 

POLETNI KLUB SICILIJA VKLJUČUJE ŠE:

– vodnika oz. predstavnika turistične agencije ves čas bivanja v hotelu,

– krajši izlet v staro TAORMINO, eno najlepših turističnih središč na Siciliji,

– vzpon na pobočje vulkana ETNA do višine 1.900 m.

 

MOŽNA DOPLAČILA: – za sobo 1/1 = 125 EUR, za velik kos prtljage za oddajo na letalu do 20 kg na avionu = 25 EUR.

POPUSTI: za otroke do 12 let (z 2 odraslima) = 25%, tretja in četrta odrasla oseba v sobi = 10%.

MOŽNI DODATNI IZLETI z doplačilom (z našim avtobusom in s slovenskim vodenjem): poldnevni izlet v starogrško Syracuso, celodnevni izlet na Liparske otoke, celodnevni izlet v Palermo in Cefalu. Za izvedbo izletov je potrebnih najmanj 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in cene bodo na voljo v naših poslovalnicah in pri našem predstavniku.

POMEMBNO: na letalskem poletu je za vsakega potnika vključen 1 kos ročne prtljage do 10 kg v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm + 1 manjši kos ročne prtljage v dimenzijah 35 x 20 x 20 cm (skladno z aktualnimi pogoji letalskega prevoznika). Večjo prtljago je na letalo možno vzeti proti doplačilu.

Obstaja tudi možnost brezplačnega prevoza večje prtljage z avtobusom v obe smeri (na željo potnikov, potrebna je rezervacija najkasneje 20 dni pred odhodom, rezervirati je možno prostor za 1 kos prtljage/par).

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...