ALBANIJA

Kraj odhoda:
Ljubljana (Maribor)
Datum:
24.6.2018
Število dni:
3
Prevoz:
Letalo/Avtobus
Cena:
499€

ODHOD: 24. junij 2018 | 3 dni 

1. dan: Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika okoli 11.00 ure dopoldan. Polet letala Adrie v Tirano ob 12.25. Pristanek na letališču v Tirani okoli 13.40. Po ureditvi formalnosti takojšnja vožnja v staro albansko prestolnico KRUJA. Ogled Skenderbegove trdnjave in muzeja. Po ogledu vožnja v TIRANO in krajši krožni ogled albanske prestolnice: Skenderbegov trg, urni stolp, opera, nacionalna knjižnica, Ethem Begova mošeja … Nastanitev v hotelu v Tirani ali okolici, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk in celodnevni avtobusni izlet. Vožnja proti jugu v BERAT, mesto tisočerih oken, ki velja za eno najstarejših in tudi najlepših mest. Postanek za ogled gradu in cerkve sv. Onufrija, ki je znana po ikonah. Popoldanska vožnja do DRAČA in panoramski ogled glavnih znamenitosti starega jedra z amfiteatrom in obzidjem. Še postanek v letoviškem delu mesta ob znameniti plaži (možnost krajšega kopanja).  Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prosto dopoldne v središču Tirane za indvidualne oglede in nakupe (možnost obiska nacionalnega muzeja). Opoldanski transfer do letališča v Tirani in polet letala ob 14.50 proti Ljubljani. Pristanek na letališču Jožeta Pučnika ob 16.10 in po želji še transfer proti Mariboru.

 

CENA: 499 EUR pri najmanj 30 potnikih

              545 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu***, polet Ljubljana–Tirana–Ljubljana, vse letališke takse, vse prevoze v Albaniji, lokalnega vodnika, kjer je potreben, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu za oglede v Kruji in Beratu.

MOŽNA DOPLAČILA: za 1/1 sobo = 35 EUR, za povratni transfer iz Maribora do letališča = 30 EUR.

Vrstni red ogledov se lahko še spremeni!

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...