BELA NOČ V GARDALANDU

Kraj odhoda:
Maribor, Slovenska Bistrica, Celje
Datum:
15.6.2019
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:
64€

ODHOD: 15. junij 2019 | 1 dan | avtobus |

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru. Vožnja v smeri Verone do Gardskega jezera, natančneje do zabaviščnega parka Gardaland, kjer bomo preživeli dan, poln zabave in adrenalinskih doživetij.  Gardaland je največji zabaviščni park v Italiji in se nahaja blizu Verone ob Gardskem jezeru. Odprli so ga leta 1975. Leta 1984 je sprejel prvič več kot 1 milijon obiskovalcev. Med glavnimi adrenalinskimi kompleksi so Oblivion, Shaman, Blue tornado, Magic mountain, Sequoia adventure, Orto bruco in Fuga da Atlantide. Danes se razprostira na 40 hektarjih ozemlja. Lahko se sprehodite po magičnih poteh Fantasy kingdoma, kjer je svet glavnega lika Prezzemola oz. Peteršiljčka preprosto prečudovit. Gardaland je bil na področju ocenjevanja tematskih parkov na petem mestu v svetovnem merilu. Ob 23.15 uri se bomo ponovno zbrali in se po isti poti vrnili domov, kamor bomo prispeli v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

CENA:  64 EUR pri udeležbi minimalno 40 oseb

CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim turističnim avtobusom; cestnine in  parkirnine; vstopnino v zabaviščni park Gardaland, organizacijo izleta,  ter DDV.

ODHODI:

03.00 MARIBOR – TPC City

03.20 SLOVENSKA BISTRICA – Spar pri izvozu Slovenska Bistrica jug

04.00 CELJE – glavna avtobusna postaja

Splošni pogoji in navodila so  sestavni del programa in so vam na voljo v poslovalnici turistične agencije Pohorje turizem.

Program velja kot končno obvestilo o odhodu.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...