MÜNCHEN IN INGOLSTADT – BMW IN AUDI

Kraj odhoda:
Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Ljubljana
Datum:
24.6.2018
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:
158€

ODHOD: 24. junij 2018 | 2 dni 

1. dan: Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v smeri Ljubljane. Potovanje proti Gorenjski, skozi Karavanke in naprej po Koroški in Solnograški do Nemčije. Vožnja mimo Kimskega jezera do bavarske prestolnice MÜNCHEN. Avtobusni panoramski ogled mesta z vožnjo po srednjem in notranjem Ringu, Karlova vrata, sodišče, angleški vrt, Schwabing, olimpijski park s stadionom, kompleks tovarne BMW. Obiskali bomo »SVET BMW«. V futuristično zasnovani stavbi so na ogled najnovejše linije avtomobilov in motornih koles, več razstav, številni modeli avtomobilov, interaktivne predstavitve … Možen tudi ogled muzeja BMW ali vzpon na 190 m visok olimpijski stolp z razgledom na mesto in okolico (doplačili). Popoldne še ogled starega mestnega jedra: Karlov trg  s slavolokom, Marijin trg, mestna hiša, Marijina cerkev …  Prosto za samostojno raziskovanje mesta. Večerna namestitev v okolici ali v smeri Ingolstadta.  Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja v INGOLSTADT. Obisk tovarne avtomobilov AUDI in voden ogled proizvodnje. Sledil bo še ogled njihovega muzeja »MUSEUM MOBILE« v kompleksu Audi Forum. Popoldne ogled mesta: vrata sv. Križa – simbol mesta, stara mestna hiša, špitalska cerkev, frančiškanska bazilika, gledališče … Vrnitev proti domu z vožnjo mimo Münchna in Salzburga. Prihod v Slovenijo v poznih nočnih urah.

 

CENA: 158 EUR pri najmanj 40 potnikih

             176 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in parkirnine, 1 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, oglede po programu, vodenje in organizacijo.

Vključeni vstopnini: za muzej Audi  in voden ogled tovarne Audi.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 25 EUR, za muzej BMW = cca. 10 EUR, za olimpijski stolp = cca. 7 EUR.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...