ARGENTINA

Kraj odhoda:
Slovenija
Datum:
20.10.2018
Število dni:
11
Prevoz:
Letalo
Cena:
3390€

ODHOD: 20. oktober 2018 

1. dan: Transfer na letališče Benetke in polet letala preko enega od evropskih letališč v Buenos Aires.

2. dan: Pristanek v BUENOS AIRESU. Transfer v mesto in ogled mesta: parlament, gledališka hiša Teatro Colon,  Plaza de Mayo, stara mesta hiša, vladna palača, katedrala, četrt San Telmo. Kosilo vključeno. Nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku vožnja na letališče in polet proti PUERTU IGUAZU. Ogled SLAPOV IGUAZÚ z brazilske strani. Večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku celodnevni ogled slapov z argentinske strani. Najprej postanek v centru za obiskovalce, kjer predstavijo nastanek slapov. Sledila bo kombinacija vožnje z vlakom in sprehoda skozi urejene gozdne poti vse do veličastne razgledne ploščadi Hudičevo žrelo. Kosilo vključeno. Za doplačilo možnost vožnje s čolni po reki Iguacu, tik pod slapove, kar velja za eno najbolj nepozabnih doživetij potovanja! Vrnitev v hotel in nočitev.

5. dan: Po zajtrku transfer na letališče in polet preko Buenos Airesa na jug, v mesto CALAFATE, ki se nahaja ob največjem argentinskem jezeru Lago Argentino. Transfer v hotel, večerja in nočitev.

6. dan: Po zajtrku izlet po nacionalnem parku LOS GLACIARES, kjer 47 velikih in 200 manjših ledenikov pokriva štirikrat večjo površino kot vsi ledeniki v Alpah skupaj. Ledeniki segajo tudi več kot 2.500 m visoko in imajo v povprečju 440 m debelo plast ledu. Ogled kraja, kjer ledenik Perito Moreno drsi v rokav Rico. Tam se ledeniško čelo nenehno kruši v jezero Lago Argentino in ustvarja spektakularno pokrajino. Kosilo (paket) vključeno. Vrnitev v hotel. Nočitev.

7. dan: Po zajtrku odhod na letališče in polet v USHUAIO, najjužnejše mesto na svetu. Mesto je izhodišče za oglede skrajnega konca Ognjene zemlje. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

8. dan: Po zajtrku poldnevni obisk narodnega parka TIERRA DEL FUEGO, ki  slovi po čudoviti pokrajini ter izobilju živalskih vrst, med katerimi prednjačijo guanaco, lisice, kanadski bobri, orli ter avtohtoni Patagonijski detel. Kosilo na poti. Popoldan izlet z ladjico vzdolž kanala Beagle. Nočitev.

9. danPo zajtrku še nekaj prostega, nato transfer na letališče in polet v Buenos Aires. Zvečer možnost ogleda predstave tanga z večerjo. Nočitev.

10. dan: Zajtrk. Prosto dopoldne v mestu za zadnje oglede ali nakupe. Transfer na letališče in polet proti Evropi.

11. dan: Z enim vmesnim prestopanjem pristanek v Benetkah. Še organizan transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora.

 

CENA: 3.390 EUR pri najmanj 20 potnikih

            3.590 EUR pri najmanj 15 potnikih

            3.890 EUR pri najmanj 10 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet Benetke–Buenos Aires-Benetke, vse notranje lete (Buenos Aires–Puerto Iguazu, Puerto Iguazu-Buenos Aires–Calafate, Calafate–Ushuaia, Ushuaia–Buenos Aires), letališke in varnostne takse, 8 x nočitev z zajtrkom v  hotelih***/****, 4 kosila in 3 večerje, vse avtobusne transferje po programu, transfer iz Maribora do letališča Benetke, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu.

OBVEZNO DOPLAČILO na licu mesta:  izstopne takse cca. 38 EUR.

MOŽNI DOPLAČILI: za sobo 1/1 = 455 EUR, ogled predstave tanga z večerjo = cca. 65 EUR. Na poti: za pričakovane napitnine = 50 EUR.

OPOMBE: Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja. V času objave programa vsi let. poleti še niso bili potrjeni, zato je možen zamik datuma za dan ali dva oz. manjša prerazporeditev programa, kar ne bo vplivalo na jedro vsebine. Možna je tudi sprememba odhodnega letališča.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...