PARIZ Z LETALOM

Kraj odhoda:
Ljubljana
Datum:
30.4., 23.6., 27.10.2018
Število dni:
3
Prevoz:
Letalo
Cena:
499€

ODHOD: 30. april, 23. junij, 27. oktober 2018 | 3 dni

1. dan: Zbor na letališču Ljubljana ob 5. uri zjutraj. Polet letala Adrie Airways ob 7.10 in pristanek v Parizu predvidoma ob 9. uri. Avtobusna vožnja v PARIZ in takojšen krožni panoramski ogled mesta: trg Bastille, mestna hiša, ulica Rivoli, trg Concorde, Elizejske poljane, Elizejska palača, trg Trocadero, Eifflov stolp, opera … Nastanitev v hotelu, nato nadaljujemo z ogledi v popoldanskem času (prevoz z metrojem). Vožnja do mestnega otoka s pravosodno palačo, najstarejšo uro, Conciergerie in katedralo Notre Dame. Sprehod v Latinsko četrt do Sorbone, Panteona in Luksemburških vrtov. Še večerni sprehod okrog centra Georges Pompidou, vrnitev v hotel in nočitev.

2. dan: Po zajtrku prost dan za oglede ali nakupe (možen odhod v zabaviščni park Eurodisney) ali možnost organiziranega ogleda z vodnikom: vzpon na Eifflov stolp, vožnja z vlakom v Versailles  in ogled soban dvorca »sončnega kralja« Ludvika XIV. Proti večeru zbor vseh potnikov  v Parizu in vzpon na hrib Montmartre (prevoz z metrojem), ogled cerkve Sacre Couer in sprehod do trga umetnikov Place du Tertre ter do zabaviščne ulice Pigalle. Vrnitev v hotel in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prosto za samostojne oglede in nakupe. Samostojno ali po želji z vodnikom možnost obiska katerega izmed številnih muzejev (muzej Louvre, muzej impresionistov, Rodinov muzej …).  Možnost vožnje z ladjico po reki Seini. Pozno popoldne transfer na letališče in polet ob 20.00 s pristankom v Ljubljani ob 21.40. Zaključek potovanja.


CENA: 499 EUR pri najmanj 25 potnikih

             545 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x prenočišče z zajtrkom v hotelu**/*** v sobah 1/2 TWC (hotel blizu metroja), polet na relaciji Ljubljana–Pariz–Ljubljana z Adrio Airways, vse letališke takse, avtobusni transfer s pariškega letališča do hotela in nazaj (prvi dan z vključeno krožno vožnjo po mestu), slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vozovnice za metro za prvi dan in za drugi dan zvečer.

POMEMBNO: Pariz lahko raziskujete sami ali se odločite za organizirane oglede z našim vodnikom. Priporočamo, da se za vzpon na  Eifflov stolp in za izlet v Versailles odločite že ob prijavi v agenciji.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 60 EUR, za vzpon na Eifflov stolp z vključenim prevozom z metrojem = 25 EUR, za izlet v Versailles z vlakom vključno z vstopnino za dvorec = 40 EUR, (otroci do 18. let plačajo 20 EUR), za plovbo z ladjico po reki Seini = cca. 15 EUR (na licu mesta vodniku), za vstopnine v ostale muzeje, za prevoz z metrojem (v prostem času), za transfer iz Maribora do letališča Brnik in nazaj = 30 EUR/osebo.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...