ALGARVE – aktivne počitnice na Portugalskem

Kraj odhoda:
Slovenija
Datum:
7.9.2018
Število dni:
8
Prevoz:
Letalo
Cena:
599€

ODHOD: 7. september 2018

1. dan: Zbirališče potnikov na letališču Milano ob 05.30 zjutraj (oz. po želji organiziran transfer iz Slovenije do letališča). Predvidoma ob 07.25 uri sledi polet letala nizkocenovne družbe Easyjet direktno proti Portugalski. Pristanek na letališču FARO ob 09.15 po lokalnem času. Sledi transfer do letovišča MONTE GORDO na vzhodnem delu pokrajine Algarve in namestitev v hotelu Yellow****. Prosto popoldne za počitek, prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu za kopanje in različne aktivnosti po želji. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Dopoldanski izlet z našim vodnikom (vožnja z javnim prevozom) v mesto TAVIRA, ki ga štejejo za enega najlepših mest v pokrajini Algarve. Ogled zanimivega in živahnega mesta ob reki Gilao. Povratek v Monte Gordo in prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku možnost celodnevnega avtobusnega izleta proti zahodu, vzdolž znamenite obale na Algarve-ju (obisk mest Albufeira in Lagos, postanki ob slikovitih plažah med klifi, obisk rta Ponta Piedade …). Večerja in nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Po želji celodnevni izlet v Španijo v mesto Sevilla – prestolnico Andaluzije (avtobusni prevoz in ogled glavnih mestnih znamenitosti: Španski trg, katedrala Giralda, četrt Santa Cruz …). Večerja in nočitev v hotelu.

6. in 7. dan: Zajtrk in večerja v hotelu. Prosto za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru (možnost dodatnih izletov v okolico).

8. dan: Zgodnji zajtrk in takojšnji transfer na letališče Faro. Polet letala družbe Easyjet nazaj proti Italiji ob 09.45 uri in pristanek v Milanu ob 13.30 po lokalnem času. Zaključek potovanja (po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Postojne, Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora, kamor bo povratek v kasnejših večernih urah).
Hotel YELLOW MONTE GORDO BEACH**** je od dolge peščene plaže v letovišču Monte Gordo oddaljen le cca 100 m, do centra mesteca pa je 200 m. Hotel ima 366 sob razporejenih v 15 nadstropjih. Sobe so klimatizirane, opremljene s SAT-TV, telefonom, brezplačnim WI-FI dostopom, kopalnico, sušilcem za lase… V hotelu je samopostrežna restavracija, snack bar in več barov, notranji bazen, 2 zunanja bazena, wellness center, fitnes in konferenčna dvorana.

 

CENA: 599 EUR pri najmanj 40 potnikih  

            655 EUR pri najmanj 30 potnikih


CENA VKLJUČUJE:
 polet z nizkocenovno letalsko družbo Easyet na relaciji Milan–Faro–Milan, vse letališke takse (cca. 90 EUR/osebo), 1 kos ročne prtljage omejenih dimenzij do 10 kg, 7 x polpenzion v Yellow beach hotel**** v sobah 1/2 TWC (pri večerji vključena pijača), poldnevni izlet v mesto Tavira, avtobusni transfer iz letališča Faro do do hotela in nazaj,

MOŽNA DOPLAČILA:
– za sobo 1/1 = 165 EUR,
– za organiziran transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane in Postojne do letališča Milano in nazaj = 85 EUR/osebo,
– za kos velike prtljage do 20 kg za oddajo = cca. 55 EUR (cena se lahko še spremeni),
– za celodnevni panoramski izlet po obali Algarve = 40 EUR,
– za celodnevni izlet v Sevillo (vključena vstopnina za katedralo) = 55 EUR,
(za oba izleta velja fiksna cena ob plačilu vnaprej v agenciji, na licu mesta je cena lahko višja, izleta bosta izvedena pri najmanj 20 udeležencih).

POMEMBNOOb prijavi je treba oddati kopijo potnega lista ali osebne izkaznice. Vrstni red izvedbe izletov se lahko še spremeni.

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...