SEPTEMBERSKI ODDIH V BAŠKI

Kraj odhoda:
Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Ljubljana, Postojna
Datum:
12.9.2018
Število dni:
5
Prevoz:
Avtobus
Cena:
299€

 

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora ob 06.00 uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani, Postojni. Vožnja mimo Ilirske Bistrice in prestop na Hrvaško. Dopoldanski prihod v OPATIJO. Sprehod skozi center in po obalni promenadi za ogled glavnih znamenitosti tega mondenega turističnega mesteca in prosto za kosilo. V nadaljevanju vožnja mimo Rijeke in preko mosta na OTOK KRK. Popoldanski prihod v BAŠKO. Nastanitev v hotelu Corinthia***. Čas za prvo kopanje in sprostitev. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Nato zanimiv krožni izlet po otoku Krk. Panoramski postanek v letoviškem kraju PUNAT. Sledi prihod v mesto KRK – otoško prestolnico. Krajši ogled glavnih (frankopanski grad, katedrala, osrednja promenada …) in prosto za kosilo v živahnem jedru ob morju. Po okrepčilu še vožnja v mestece VRBNIK, ki je zgrajeno na klifu nad morjem in sodi med najstarejše na otoku. Sprehod skozi staro jedro in na željo obisk enega izmed lokalnih vinogradnikov. Kasnejši popoldanski povratek nazaj v hotel. Večerja in nočitev v hotelu.

3. in 4. dan: Zajtrk. Prosta dneva za kopanje, športne aktivnosti, sprehode v okolico … Možnost ogleda akvarija v Baški, ribjega piknika na ladjici, izleta na Goli otok, ipd. Večerja (en večer tudi tematska večerja) in nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod iz hotela in vožnja iz Krka nazaj na celino. Postanek v REKI za ogled mestnih znamenitosti v starem mestnem jedru: katedrala sv. Vida, mestni stolp, rimski slavolok, mestna hiša … Še obisk Marijine romarske cerkve na TRSATU nad Reko, nato odhod nazaj proti domu. Zaključek potovanja v Postojni, Ljubljani, Celju, Slov. Bistrici ter Mariboru v kasnejših popoldanskih oz. zgodnejših večernih urah.

Hotel Corinthia*** v Baški sodi med najbolj znane in priljubljene hotele na tem delu Jadrana. Leži 300 m od centra mesta, v neposredni bližini (cca 50 m) leži znamenita 2 km dolga prodnata plaža. Hotel sestavljajo 3 povezane zgradbe, recepcija, restavracija, menjalnica, internet kafe, prodajalna časopisov in spominkov, bistro Funtana, lobby bar, Wi-Fi (brezplačno), bar ob bazenu, zunanji in notranji bazen, ležalniki ob bazenu (doplačilo), wellness center (doplačilo). Samopostrežna zajtrk in večerja, pri večerji vključena pijača iz iz šankomata (neomejeno pivo, vino, osvežilne pijače in voda). Sobe: klima, prha ali kad, wc, sušilnik za lase, telefon, sat-tv, trezor, Wi-Fi (brezplačno), delno balkon.

 

CENA: 299 EUR pri najmanj 40 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 4 x polpenzion v hotelu Corinthia*** v 1/2 sobah TWC (samopostrežni zajtrk in večerja, pri večerji vključena pijača), turistično takso, pijačo dobrodošlice, uporabo notranjega bazena in fitnesa, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, vse oglede po programu, slovenskega predstavnika-spremljevalca, celotno organizacijo.

POPUSTI: otrok do 12 let v sobi z dvema odraslima 25%.

MOŽNO DOPLAČILO: za enoposteljno sobo =40 EUR/osebo (sob je omejeno število), garantirana soba z balkonom 20 EUR/osebo.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...