NP PLITVICE – OTOK KRK – SENJ

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:
  1. dan: MARIBOR – PLITVICE – KRK

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Maribora. Vožnja v smeri Ptuja, prestop meje na prehodu Gruškovje. Nadaljevanje poti v smeri Zagreba, do Plitvic. Obiskali bomo nacionalni park, ki je pod zaščito Unesca. Med sprehajanjem po parku boste lahko občudovali bogato fauno in floro parka, številne brzice, uživali med vožnjo z ladjico po največjem jezeru Kozjak in v panoramski vožnji z vlakcem. Popoldne nadaljevanje poti na otok Krk. Nastanitev v hotel, čas za kopanje v skritem zalivu. Večerja, nočitev.

  1. dan: KRK – SENJ – MARIBOR

Po zajtrku sprehod skozi staro mestno jedro Krka, ogled katedrale, prosto za kavico,  nato vožnja čez Krčki most ter naprej po magistrali do Senja. Ogled mesta (muzej zgodovine mesta, trdnjava Nehaj), ki je najstarejše na hrvaški obali, nekoč zelo poznano pristanišče. Prosto za kosilo. Popoldne vožnja domov v smeri Gorskega Kotarja, Karlovca in Zagreba.  Prihod v Maribor v večernih urah.

CENA: po dogovoru, za izračun nas pokličite ali pošljite povpraševanje

CENA VKLJUČUJE: Prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, vstopnino za NP Plitvice, vstopnino za ogled muzeja in trdnjave Nehaj v Senju, lokalnega vodiča v Senju,  polpenzionsko namestitev v hotelu 3*, osnovno nezgodno zavarovanje, nezgodno zavarovanje z asistenco CORIS, vodenje in organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO:  ZA RIZIKO ODPOVEDI POTOVANJA 4% ZNESKA ARANŽMAJA. Pomeni, vračilo denarja v primeru odpovedi iz upravičenega razloga (bolezen, smrt v ožjem krogu družine, nesreča,…). Upravičenost je potrebno dokazati z uradnim pisnim dokazilom (npr. zdravniško  potrdilo).

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SO SESTAVNI DEL PONUDBE IN SO VAM NA VOLJO NA NAŠI SPLETNI STRANI.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...