SKI BUS NA KOPE

Zimska pravljica s poskočnimi muzikanti!
ODHOD Slovenska Bistrica
DATUM 16.2.2019
ŠT. DNI 1
PREVOZ Avtobus
CENA 33€
/na osebo

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Please wait...

V SODELOVANJU Z LAVANTE CAFFE TO ZIMO ORGANIZIRAMO SKI BUS NA KOPE!

Smučišče Kope se razprostira na površju zahodnega dela Pohorja, nad mestom Slovenj Gradec, na nadmorski višini od 1010 m do 1542 m. V čaru zimske narave lahko uživate na 8 km urejenih smučarskih prog, ki jih povezujeta 2 štiri-sedežnici in 6 vlečnic. Glede na zahtevnost so smučarske proge raznolike in primerne za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev.

ODHOD: Sobota 16.2.2019

Odhod avtobusa ob 6.45. uri izpred Spara in 7.00. izpred Lavante Caffe, Slovenska Bistrica. Prihod na Kope okoli 9:00 ure dopoldan. Dan boste preživeli ob smučanju, sankanju ali zabavi na snegu. Zaključek v Holcer Pubu, kjer je na sporedu zabava s Poskočnimi! Po dogovoru povratek nazaj proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

CENA : 33€/oseba

CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim turističnim avtobusom, cestne pristojbine, celodnevno smučarsko vozovnico, toplo malico (dunajski zrezek + pommes ali enolončnica), organizacijo izleta in DDV.

Možno doplačilo ob prijavi – Coris zavarovanje (za vse tiste, ki nimajo urejenega letnega zavarovanja z asistenco v tujini): 4 € po osebi (vse starosti) – Ob prijavi je potrebno nujno navesti rojstne podatke zavarovanca.

Prijave v Caffe Lavante ali v TA Pohorje turizem.

Informacije in prijave na: 031 488 881.

Op. ura odhoda se lahko spremeni (o tem boste pravočasno obveščeni).

… POTUJEMO S SRCEM <3

 

Program velja kot obvestilo o odhodu.