GORIŠKA BRDA

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Odpravili se bomo v sončna Goriška Brda, kjer nas bo navdušila gričevnata vinorodna pokrajina, ki je bila  tudi prizorišče snemanj Žlahtne štorije. 

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja mimo Ljubljane in Postojne ter naprej  skozi slikovito Vipavsko dolino, s postankom pri Dvorcu Zemono (ogled zunanjosti).  Nadaljevanje poti skozi Novo gorico in Solkan na Sveto goro, znano romarsko točko, ki ponuja famozen razgled na Soško dolino. Ogled cerkve, nato vožnja v Goriška Brda. Povzpeli se bomo na razgledni stolp v Gonjačah in si ogledali grad v Dobrovem. Obiskali bomo tudi eno izmed vinskih kleti (pokušnja vina in pršuta). Zanimiv bo ogled prizorišč snemanja Žlahtne štorije, sprehodili se bomo tudi skozi Šmartno v Brdih.  Pozno popoldne zaključno druženje ob kosilu v prijetnem gostišču. Večerni prihod domov.

CENA: POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupin.

VKLJUČENO: avtobusni prevoz s turističnim, ogled vinske kleti + pokušnjo vina in pršuta v Brdih, vstopnino v grad Dobrovo,  pozno kosilo, vodenje in organizacijo izleta.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...