FLACHAU – APARTMAJI FERIENANLAGE SONNBERG

Kraj odhoda:
Datum:
16.12.2019-7.4.2020
Število dni:
7
Prevoz:
Lasten prevoz
Cena:

Lega: na mirnem in sončnem predelu Reitdorfa, 100 m od postaje smučarskega avtobusa, ter 1500 m od smučišča in Flachaua.
Apartmajsko naselje sestavlja 5 apartmajskih hiš in hiša z recepcijo, ter otroško igralno sobo (200 m2). V eni izmed hiš je tudi SAVNA, PARNA KOPEL, SOLARIJ, namizni tenis in biljard. V vsaki hiši je shramba za smuči in smučarske čevlje.

V apartmajih: SAT TV, avtomat za kavo, pečica, hladilnik z majhnim zamrzovalnikom, pomivalni stroj (le v nekaterih apartmajih), brezžični internet (brezplačno), kopalnica s tušem in ločen WC, balkon ali terasa.
Na voljo brezplačna uporaba otroške posteljice, otroškega stolčka, alarm za dojenčka. Apartmaji so različno opremljeni.

Namestitev:
1/3 dvosobni apartma tip A (32 m2): soba z zakonsko posteljo, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim ležiščem.
1/4 dvosobni apartma tip B (38 m2): soba z zakonsko posteljo, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim kavčem.
1/6 trisobni apartma tip C (60 m2): soba z zakonsko posteljo, soba s pogradom ali 2 ležiščema, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim kavčem.
1/6 trisobni apartma tip CI (55 m2): soba z zakonsko posteljo, soba s pogradom ali 2 ležiščema, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim kavčem.
1/8 štirisobni apartma tip DI (75 m2): 2 sobi z zakonsko posteljo, soba s pogradom, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim kavčem, kopalnica in ločeni WC.
1/8 štirisobni apartma tip D (75 m2): kot tip DI, le da ima dodatni TWC.
1/12 petsobni apartma tip E (105 m2): 2 x soba z zakonsko posteljo, soba z večjo zakonsko posteljo (2,40 m), štiriposteljna soba (2 x pograd), dnevni prostor z jedilnim kotom, kuhinjsko nišo in raztegljivim kavčem, 2 x kopalnica, 2 x WC.

V apartmajih je prepovedano kajenje.

Dodatna ponudba: Dostava svežega kruha (doplačilo). Da bi starši imeli brezskrbne počitnice, so v naselju poskrbeli za otroško varstvo (v nemščini)
od 9. do 17. ure (nedelja-petek). Možno tudi naročilo otroškega varstva izven delovnega časa (doplačilo).

Živali: Živali niso dovoljene.

INFORMACIJE O SMUČIŠČU

Oddaljenost: 214 km od Ljubljane.
Dostop: Ljubljana-Karavanški predor-predor Visoke Ture-Flachau.

Smučišče: Smučarsko področje Salzburger Sportwelt je del smučarskega sistema AMADE’: (800 m  – 2.000 m)  in obsega smučišča Filzmoos, Eben in Pongau, Radstadt,
Altenmarkt, Zauchensee, Flachau, Wagrain, Kleinarl, St. Johann im Pongau.
Skupaj 345 km urejenih prog. (132 km lahkih, 166 km srednje težkih in 47 km težkih prog)
Snowboard park, nočna smuka, 60 km tekaških prog, sankaške proge.
Flachau:  nove terme AMADE s kompleksom bazenov in wellness centrom, 4 diskoteke, restavracije, naravno drsališče, teniška dvorana.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...