CHAMONIX – APARTMAJI RESIDENCE LA RIVIERE

Kraj odhoda:
Datum:
23.12.2019-5.5.2020
Število dni:
7
Prevoz:
Lasten prevoz
Cena:

Lega: 2 apartmajski hiši ležita v predelu Chamonix Sud, 300 m od gondole na Aiguille du Midi in 5 minut hoje od središča kraja.

V rezidenci: recepcija, shramba za smuči in smučarske čevlje. V rezidenci lahko najamete garažo (35 parkirnih mest-predhodna najava) ali parkirate v javni parkirni hiši (doplačilo).

V apartmajih: kuhinjska niša (2 kuhalni plošči), mikrovalovna pečica, pečica, pomivalni stroj, balkon, TV, TWC. V eni izmed apartmajskih hiš je možno za doplačilo koristiti brezžični internet na recepciji.

Namestitev:
1/4 studio (25 m2):
 dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom, raztegljivim kavčem ali dvema raztegljivima ležiščema ter pograd.
1/4 dvosobni apartma (34 m2): dvoposteljna soba, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in dvema raztegljivima ležiščema.
1/5 dvosobni apartma (36 m2): dvoposteljna soba, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom, raztegljivim kavčem in raztegljivim enosedom.
1/8 trisobni apartma (38 m2): dvoposteljna soba, majhna soba z dvemi pogradi, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in dvema raztegljivima ležiščema.
1/7 trisobni apartma (55 m2): dvoposteljna soba, soba s pogradom, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom, raztegljivim kavčem in raztegljivim enosedom.

Živali: Male živali so dovoljene ob predhodni najavi (doplačilo).

Ker v hiši niso vsi apartmaji enaki, obstaja možnost manjših odstopanj od opisa v našem katalogu, na kar ne moremo vplivati.

INFORMACIJE O SMUČIŠČU

Oddaljenost: 762 km od Ljubljane.
Dostop: Fernetiči-Benetke-Milano-Aosta-tunel pod Mont Blancom-Chamonix.

Smučišče: (1.035 m – 3.842 m) 152 km prog; 13 kabinskih žičnic, 17 sedežnic in 8 vlečnic.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...