CHAMONIX- APARTMAJI RESIDENCE P&V LA GINABELLE

Kraj odhoda:
Datum:
16.12.2019-5.5.2020
Število dni:
7
Prevoz:
Lasten prevoz
Cena:

Lega: 4 apartmajske hiše ležijo 100 m od središča kraja in 500 m od žičnice.

V rezidenci: BAZEN, SAVNA, TURŠKA KOPEL, FITNESS, KOZMETIČNA NEGA, skupni prostor s kaminom, recepcija, dvigalo, shramba za smuči, garaža (omejena mesta).

V apartmajih: TWC, TV, telefon, brezžični internet (doplačilo), pečica, pomivalni stroj, štedilnik (4 kuhalne plošče), balkon.

Namestitev:
1/4 dvosobni apartma:
 soba z dvema ločenima ležiščema, ki je od dnevnega prostora ločena z zaveso ali vrati. Dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in dvema raztegljivima ležiščema ali raztegljivim kavčem.
1/6 dvosobni apartma:soba z dvema ločenima ležiščema, kabina s pogradom ali soba z dvema ločenima ležiščema, ki je od dnevnega prostora ločena z zaveso ali vrati, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in dvema raztegljivima ležiščema ali raztegljivim kavčem.
1/4 trisobni apartma: soba z dvema ločenima ležiščema, soba z zakonsko posteljo, dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnim kotom.
1/6 trisobni apartma: 2 sobi z dvema ločenima ležiščema, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in dvema raztegljivima ležiščema ali raztegljivim kavčem.

V rezidenci so trije apartmaji prilagojeni invalidom.

Živali: Male živali so dovoljene ob predhodni najavi (doplačilo).

Ker v hiši niso vsi apartmaji enaki, obstaja možnost manjših odstopanj od opisa v našem katalogu, na kar ne moremo vplivati.

INFORMACIJE O SMUČIŠČU

Oddaljenost: 762 km od Ljubljane.
Dostop: Fernetiči-Benetke-Milano-Aosta-tunel pod Mont Blancom-Chamonix.

Smučišče: (1.035 m – 3.842 m) 152 km prog; 13 kabinskih žičnic, 17 sedežnic in 8 vlečnic.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...