GABICCE MARE – aktivne počitnice na italijanski Rivieri

Kraj odhoda:
Maribor, Slovenska Bistrica, Celje, Ljubljana, Postojna
Datum:
14.7.2018
Število dni:
8
Prevoz:
Avtobus
Cena:
569€

ODHOD: 14. julij 2018 | 8 dni (7 nočitev)

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora v jutranjih urah. Pobiranje potnikov preko Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane, Postojne … Vožnja proti Sežani, prestop v Italijo in potovanje na relaciji Benetke – Bologna – Rimini. Popoldanski prihod v obmorsko letovišče GABICCE MARE in nastanitev v hotelu Promenade***. Čas za prvo kopanje, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu za kopanje in različne aktivnosti po želji. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Dopoldanski izlet z avtobusom in našim vodnikom v največje turistično središče RIMINI. Panoramska vožnja ob obali mimo številnih hotelov, krajši ogled glavnih znamenitoti v starem jedru (palača Malateste, Avgustov slavolok, mestna hiša, Tiberij most …), nato še nekaj prostega ob obalni promenadi. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev v hotel.

4. dan: Po zajtrku prost dan oz. na željo izlet v republiko San Marino in v San Leo (vzpon z avtobusom v mestece San Marino in in ogled glavnih znamenitosti: mestno obzidje, katedrala sv. Marina, mestna palača … nekaj prostega časa za nakupe, nato vožnja za obisk mesteca in občudovanje tamkajšnjega impozantnega gradu). Večerja in nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanja oz. možnost izleta v Urbino in kraj Gradara (vožnja v bližnje hribe do nekdaj knežjega mesta Urbino, ki je na Unescovem seznamu kulturne dediščine, krasijo pa ga številne srednjeveške palače iz rožnate opeke. Tu se je rodil tudi slikar Rafaelo. Ogled in prosto za kosilo. Popoldanski povratek proti obali, na poti pa še obisk kraja Gradara z znamenitim gradom). Večerja in nočitev v hotelu.

6. in 7. dan: Zajtrk in večerja v hotelu. Prosto za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru (možnost dodatnih izletov v okolico, možnost obiska katerega izmed zabaviščnih parkov na tem območju; vodni park, park miniatur, Mirabilandia …). Večerja in nočitev v hotelu.

8. dan: Zajtrk in dopoldanski odhod iz hotela. Povratek z avtobusom po avtocesti nazaj mimo Bologne, Padove in Benetk proti Slovenije. Povratek v Ljubljano, Celje in Maribor v večernih urah.

 

Hotel PROMENADE*** leži na odlični lokaciji ob morju in ob vznožju naravnega parka San Bartolo v letoviškem mestecu Gabicce Mare, na južnem koncu znamenite italijanske riviere. V popolnoma klimatiziranem hotelu najdemo restavracijo, bar, teraso za sončenje, vrt. Sobe so klimatizirane, opremljene s SAT-TV, telefonom, minibarom, brezplačnim WI-FI dostopom, kopalnico, balkonom … Možen je brezplačen najem koles, na voljo je otroško igrišče, brezplačna je konzumacija sokov med 07.30 in 19.00 uro, vključena je tudi ena tematska večerja.

CENA:  599 569 EUR  pri najmanj 40 potnikih

            655 622 EUR pri najmanj 30 potnikih

Akcijska cena velja za vse nove rezervacije do 23.6. oz do preklica!

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v hotel Promenade*** v sobah 1/2 TWC, poldnevni izlet v Rimini, prevoz s klimatiziranim turističnim avtobusom na celotni poti, vse cestnine in parkirnine po programu, spremstvo slovenskega vodnika, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 175 EUR, za izlet v San Marino in San Leo (vključena vstopnina za grad) = 30 EUR, za izlet v Urbino in v kraj Gradara (vključena vstopnina za Rafaelovo rojstno hiši in grad v Gradari) = 35 EUR. Za oba izleta velja fiksna cena ob plačilu vnaprej v agenciji, na licu mesta je cena lahko višja, izleta bosta izvedena pri najmanj 15 udeležencih.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...