ŠKRATOVE JESENSKE POČITNICE NA KRVAVCU

Hotel Krvavec in Apartmajska hiša Muštrinka!
ODHOD Krvavec
DATUM 27. do 31.10.2018
ŠT. DNI 5
PREVOZ Lasten prevoz
CENA 239€
/na osebo

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Please wait...

Dan 1, 27.10.2018:

Prihod na lokacijo v popoldanski urah ter namestitev v hotelu Krvavec oziroma v Apartmajski hiši Muštrinka. Po večerji sledi glasbena pravljica o pastirjih in škratih, ki nas povede v pravljični pastirski duh ter v veselo pričakovanje naslednjega dne.

Dan 2, 28.10.2018:

Po zajtrku se zberemo na Plaži, kjer se z vodnikom odpravimo na pravljično doživljajski pohod po Poti pastirskih škratov. Pravljično-doživljajska pot nas popelje skozi gozdove in prostrane pašnike Krvavca ter nas nahrani z dih jemajočimi razgledi. Z dobrim opazovanjem bomo začutili naravne lepote Krvavca in razrešili čarobni izrek, ki prežene škratji urok. Po škratovi avanturi je čas za počitek in prosti čas. Popoldne je na vrsti delavnica uporabe, rabe in okusnosti kostanja, ki bo razdeljena na otroški del in del za odrasle, vmes pa bo pokušina lokalnih specialitet iz kostanja, ki jih bodo pripravili lokalni mojstri. Zasluženi večerji sledi kostanjeva zabava ob ognju.

Dan 3, 29.10.2018:

Ko se zbudimo in pojemo zajtrk, se ogrejemo in napotimo v Poletni park 7 aktivnosti, kjer se bodo otroci in starši oziroma skrbniki preizkusili v pustolovskem parku, spustu s tubo, na trampolinu, v slackline-u, plezalnem stolpu, frizbi golfu in lokostrelstvu. Po aktivnem dopoldnevu je na vrsti prosti čas in počitek, popoldne sledi zabavna otroška delavnica, odrasle pa čaka zabavno popoldne. Po popoldanskih dejavnostih je na vrsti večerja, kateri sledi kino večer za otroke.

Dan 4, 30.10.2018:

Prebujanje in zajtrk. Po zajtrku se zberemo na Plaži, kjer dobimo navodila za misijo Skriti zaklad Krvavške Čarovnice. Dopoldne bomo preživeli v naravi in iskali namige, ki nas bodo pripeljali do skritega zaklada. Koliko časa bomo za to porabili bo odvisno predvsem od nas samih, naših sposobnosti opazovanja ter hitrih možganov, ki bodo razvozlali uganke in zagonetke ter nas usmerili na pravo pot. Po uspešno lociranem zakladu, ki nam ga je skrila dobra Krvavška Čarovnica, nas čaka zaslužen počitek in prosti čas. Popoldne nadaljujemo v duhu naše dobre Krvavške Čarovnice – izrezovanje buč s poljubnimi motivi, malo starejši pa bodo lahko uživali v razvajanju brbončic. Večerja. Po večerji zaključimo večer s prijetnim in zabavnim druženjem v slogu noči čarovnic.

Dan 5, 31.10.2018:

Prebujanje, zajtrk in pakiranje. S seboj v dolino bomo poleg prtljage vzeli tudi vse izdelke, ki so zaznamovali naše škratove počitnice.

CENA: 239€/odraslo osebo v dvoposteljni sobi

Cena vključuje: 4x nočitev s polpenzionom, vključen ves program, povratna vožnja s kabinsko žičnico, savna 1h/osebo/dan
Doplačila: turistična taksa, doplačilo za enoposteljno sobo, izven penzionska poraba ter dodatne aktivnosti Krvavca, ki niso vključene v program

Ugodnosti:

  • otroci do 5,99 let v sobi s straši (brez ležišča) brezplačno
  • 1x otrok do 11,99 let v sobi z dvema staršema na dodatnem ležišču brezplačno
  • otroci od 6 do 9,99 let v isti sobi s starši 50% popusta
  • otroci od 10 do 14,99 let v isti sobi s starši 40% popusta

Program je primeren za otroke starosti od 5 do 14,99 let.