O agenciji

Pozdravljeni popotniki!

Veseli nas, da vas srečamo na naših spletnih straneh, katerih vsebina je nastala na osnovi izkušenj našega nekaj letnega dela v turizmu.

Prvi koraki našega podjetja so bili v začetku devetdesetih let, ko smo pričeli z dejavnostjo avtobusnih prevozov.  Ker smo v naši družbi gostili vedno večje število popotnikov, smo temu skozi vsa leta prilagajali in večali naš vozni park.  Danes šteje osem vozil, ki vam jih v nadaljevanju tudi podrobneje predstavljamo.  Nudimo vam turistične avtobusne prevoze na relacijah po vaši želji, prav tako pa izvajamo tudi linijski prevoz, namenjen dijakom in študentom.

Na prelomu v 21. stoletje je dejavnost prevozništva dopolnila naša turistična agencija,  v kateri z veseljem poskrbimo za vaše želje. Pripravimo vam programe za izlete in potovanja, vam svetujemo pri izboru počitnic za vašo družino ali pa vam preprosto ponudimo zgolj prevozne storitve.  Še posebej se znamo potruditi pri organizaciji izletov, potovanj in ekskurzij za zaključene skupine. Na pot se največkrat odpravimo kar z našimi avtobusi, katerih vozniki so zelo domači in prijazni. Prav tako imamo velik krog zunanjih sodelavcev, ki se dobro znajdejo v vlogah naših svetovalcev, vodnikov, spremljevalcev in animatorjev.  Vse skupaj nas združuje želja po potepanjih. Bodisi v naši prekrasni deželici na sončni strani Alp ali pa kje v tujini. Radi združimo prijetno s koristnim: oglede zanimivosti z dobro voljo potnikov, ekipe ter domačinov, ki so naši gostitelji.  Zelo smo ponosni, da nam to uspeva. Dokaz o uspehu je bilo praznovanje naše okrogle obletnice delovanja podjetja, ki smo jo slavili v letu 2010!

Zelo bomo počaščeni, če boste tudi vi vaše želje po potepanjih uresničili pri nas in tako bomo ob našem jubileju lahko nazdravili skupaj!

Srečno pot, kamorkoli že vas bo vodila, vam želi kolektiv Pohorje tours.