GARDALAND

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Gardaland je največji zabaviščni park v Italiji in se nahaja blizu Verone ob Gardskem jezeru. Odprli so ga leta 1975. Leta 1984 je sprejel prvič več kot 1 milijon obiskovalcev, leta 2004 pa že 3,2 milijona. Med glavnimi adrenalinskimi kompleksi so Blue tornado, Magic mountain, Sequoia adventure, Orto bruco in Fuga da Atlantide. Danes se razprostira na 46 hektarjih ozemlja. Lahko se sprehodite po magičnih poteh Fantasy kingdoma, kjer je svet glavnega lika Prezzemola oz. Peteršiljčka preprosto prečudovit. Gardaland je bil na področju ocenjevanja tematskih parkov na petem mestu v svetovnem merilu.

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja v smeri Verone do Gardskega jezera, natančneje do zabaviščnega parka Gardaland, kjer bomo preživeli dan, poln zabave in adrenalinskih doživetij.  V večernih urah zbor potnikov in vožnja domov. Prihod v kasnejših nočnih urah.

CENA: po dogovoru, za izračun nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

Cena vključuje: avtobusni prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, vstopnino v Minimundus ter Terarij,  vodenje in organizacijo ekskurzije.

***OPOMBE: Program se lahko po dogovoru podaljša na 2 dni, vključi se lahko ogled mest kot sta Verona ali Benetke oz. po dogovoru.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SO SESTAVNI DEL PONUDBE IN SO VAM NA VOLJO NA NAŠI SPLETNI STRANI!

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...