SMUČANJE – JAHORINA

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
4
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Jahorina postaja v zadnjih letih vedno bolj priljubljena smučarska destinacija za Bosance, Hrvate, Srbe in tudi za Slovence. K temu je zagotovo pripomogla bližina mesta Sarajevo (oddaljenost 33 km),  gostoljubnost domačinov (odlična hrana, pijača in zabava) kot tudi lega samega smučišča na planini, ki pripada dinarskemu gorovju (najvišji vrh je Ogorjelica, ki meri 1916). O naštetem se bomo prepričali tudi sami…

1.dan:  SLOVENIJA – SARAJEVO – JAHORINA

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz kraja po dogovoru.  Vožnja čez mejo na Hrvaško ter naprej v BIH. Opoldanski prihod v Sarajevo, ogled mesta v spremstvu lokalnega vodnika. Tako bomo skupaj občudovali glavne znamenitosti mesta in si vzeli nekaj prostega časa na Baščaršiji, ki predstavlja srce mesta (številne trgovinice, obrtniške delavnice, kavarnice, čevapdižnice)…. Zapeljali se bomo še do prizorišča Olimpijskih iger, ki so se leta 1984 odvijale ravno v Sarajevu. Po ogledih vožnja na Jahorino, večerni prihod, nastanitev v hotel, večerja in nočitev.

2.dan: JAHORINA

Zajtrk, nato bo dan namenjen za celodnevno uživanje na belih strminah oz. za druge družabne ali športne aktivnosti. Večerja in nočitev v hotelu.

3.dan: JAHORINA

Zajtrk, nato bo dan namenjen za celodnevno uživanje na belih strminah oz. za druge družabne ali športne aktivnosti. Večerja in nočitev v hotelu.

4.dan: JAHORINA – SLOVENIJA

Zajtrk in poslovilna kava ter vožnja proti domu. Ob poti možnost za oglede po predhodnem dogovoru (Jajce, Travnik). Prihod domov v kasnejših večernih urah.

CENA POTOVANJA: POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupine

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na omenjeni relaciji, stroške cestnin ter voznika, 3 x polpenzionsko namestitev na smučišču, 2 x celodnevno smučarsko karto, lokalno vodenje v mestu Sarajevo, organizacijo, DDV.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...