MÜNCHEN & ERDINGER

Kraj odhoda:
Loče, Slovenska Bistrica
Datum:
28. Junij 2019
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:
150€

ODHOD: 28. junij 2019 | 2 dni | avtobus |

1. dan: Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz Loč in Slovenske Bistrice. Vožnja v mestece Erdinger, kjer bomo obiskali največjo pivovarno belega piva na svetu, ki deluje že od 1886 leta. Predstavili nam bodo proces sam izdelave, ob pokušnji več vrst piva nam bodo postregli tipično belo klobaso (Weisswurst) ter presto. Opoldanski prihod v München. Sprehod skozi mestna vrata Isartor do središča mesta Marien Platz (Marijin trg), ki ga krasi neogotska nova Mestna hiša, katera se ponaša z 85m visokim urnim stolpom. Ura na stolpu kar 3x na dan zaigra melodijo, ki jo spremlja ples figur, katere predstavljajo zgodbo mesta Münechen. Nekaj prostega časa za nakupe. Nastanitev v hotel in čas za osvežitev. Večerja v eni izmed pivnic. Nočitev.

2. dan: Po zajtrku panoramska vožnja po mestu, mimo Allianz arene (čas za foto utrinke!) do Olimpijskega parka, ki je nastal izključno zaradi poletnih olimpijskih iger leta 1972. Še dandanes se lahko po olimpijskem parku sprehodimo in občudujemo olimpijski stadion, umetno jezero in 182 metrski radijski in televizijski stolp, na katerega se zaradi razgledov splača povzpeti. Obiskali bomo tudi muzejski otok na katerem se nahaja Tehnični muzej, ki je poznan kot največji muzej v Nemčiji in vas bo zagotovo pritegnil s svojimi bogatimi muzejskimi zbirkami. Po ogledu čas za kosilo, sledi vožnja domov. Prihod v večernih urah.


CENA: 150 EUR/pri udeležbi minimalno 40 oseb

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz s turističnim avtobusom, stroške cestnin in parkiranja, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, večerjo v pivnici, ogled pivovarne Erdinger (pokušnja piva, bela klobasa, presta), vstopnino v Tehnični muzej, vse ostale oglede po programu, vodenje in organizacijo ekskurzije.
MOŽNA DOPLAČILA: riziko odpovedi 4% cene, CORIS nezgodno zavarovanje 5,5 EUR.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...