OBIRANJE MANDARIN 2019

Kraj odhoda:
Oplotnica, Slovenske Konjice, Slovenska Bistrica, Maribor
Datum:
18.10.-20.10.2019
Število dni:
3
Prevoz:
Avtobus
Cena:
198€

Vsi skupaj že komaj čakamo in se neskončno veselimo nove odprave na naše tradicionalno Obiranje mandarin. Zagotovljeno vas bodo v avtobusu čakali sami znani obrazi, torej vsi tisti, s katerimi ste se skupaj zabavali že prejšnja leta. Tudi tokrat ne bo manjkalo humorja in zabave, pripravili pa smo vam tudi zanimiv program potovanja, v okviru katerega bomo nekoliko podrobneje spoznali Konavle, si privoščili večerni sprehod skozi Cavtat ter se pomudili tudi v večnem Dubrovniku in Trogirju. Osrednji dogodek se bo tako kot vsa leta doslej odvijal v dolini Neretve, kjer bomo uživali v soncu in ob obiranju mandarin, manjkalo pa ne bo tudi kakšno presenečenje.

DUBROVNIK – KONAVLE – CAVTAT – DOLINA NERETVE – TROGIR

Datum: 18. – 20.10.2019 (3 dni)

1.dan, petek, 18.10.2019: SLOVENIJA – DUBROVNIK – CAVTAT

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz Oplotnice, Slovenskih Konjic, Slovenske Bistrice in Maribora.  Vožnja po hrvaški avtocesti do Dubrovnika, prihod v dopoldanskem času. Za vse tiste, ki ste v mestu že bili, čas za kavo ali sprehod. Tisti, ki boste v mestu prvič, ste vabljeni na voden ogled znamenitosti kot so mestna vrata Pile, frančiškanska cerkev, cerkev sv. Vlaha, knežji dvor, palača Sponza. Seveda ne bomo pozabili na opevani Stradun in na Prijeko, najbolj pristno ulico srednjeveškega Dubrovnika. Priporočamo vam sprehod po srednjeveškem mestnem obzidju ali vzpon z vzpenjačo na Srđ (v lastni režiji). Popoldne vožnja v Konavle, kjer nas bosta navdušili širina številnih rodovitnih polj ter zanimiva ruralna arhitektura. Povzpeli se bomo na razgledno točko, ki nam bo ponudila fascinanten razgled na okolico. Večerni prihod v hotel v Cavtatu. Nastanitev in večerja. Po večerji sprehod skozi mestece Cavtat, poznano kot eno izmed najbolj priljubljenih počitniških krajev v južni Dalmaciji, ki ima zanimivo zgodovino ter lepo urejene sprehajalne poti. Nočitev.

2. dan, sobota, 19.10.2019: CAVTAT – DOLINA NERETVE – MAKARSKA RIVIERA                              

Po zajtrku sledi vožnja v dolino reke Neretve, vse do obširnih rodovitnih polj ob njenem izlivu v morje. Pričakali nas bodo prijazni domačini in nas pospremili v neskončne nasade slastnih mandarin, kjer se jih boste lahko najedli do sitega in jih nakupili za domov. Ob kozarčku ‘loze’ in ob domačih figah se bomo odpravili na vožnjo s tradicionalnimi ladjami po rokavih delte Neretve, kjer bomo opazovali številne živalske in rastlinske vrste. Gostitelji nam bodo pripravili okusno kosilo, vse do poznega popoldneva pa nas bo razveseljevala živa glasba. Sledi vožnja do Makarske, nastanitev v hotel.  Za najbolj pogumne čas za skok v morje, za vse ostale sprehod po Rivi.  Večerja in nočitev.

3. dan, nedelja, 20.10.2019: MAKARSKA – TROGIR – SLOVENIJA

Zajtrk v hotelu, čas za dopoldansko kavo ob morju. Vožnja do Trogirja, ki ima lepo ohranjeno staro mestno jedro iz 13. stoletja. Najpomembnejši sta Knežja palača in trdnjava Kamerlengo. Krajši ogled mesta in čas za kosilo. Prihod domov v večernih urah.

CENA : 198 € pri udeležbi 95 oseb

CENA VKLJUČUJE:

  • prevoz z udobnim turističnim avtobusom,
  • cestne pristojbine,
  • 2 x polpenzionsko namestitev v hotelu *** v Cavtatu in Makarski, (zajtrk, večerja; dvoposteljne sobe),
  • trgatev mandarin z aperitivom, suhimi smokvami, živo glasbo in kosilom + 3 kg mandarin/osebo,
  • ogled Dubrovnika z lokalnim vodnikom,
  • vse ostale oglede zunanjosti po programu,
  • spremstvo glasbenikov – živo glasbo na poti,
  • vodenje in organizacijo,
  • DDV.

 

MOŽNA DOPLAČILA:

  • za nastanitev v 1/1 sobi = 30 EUR za 2 noči

 

ROK ZA PRIJAVO: 15.5.2019 (ob prijavi je potrebno plačati 30% akontacije, razlika do 5.10.2019).

 

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...