HRVAŠKI NACIONALNI PARKI

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:

SLAPOVI KRKE – ŠIBENIK –  KORNATI

  1. dan: SLOVENIJA – SLAPOVI KRKE – ŠIBENIK

Odhod  avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Prestop meje s Hrvaško, nadaljevanje poti po avtocesti mimo Zagreba in Karlovca do Slapov na reki Krki, ki predstavljajo enega izmed številnih hrvaških nacionalnih parkov.  Del poti se bomo popeljali z ladjo po reki, del poti pa prehodili peš (do Skradinskega buka). Ob tem boste lahko občudovali krasote slapov in mogočnost rečnega toka. Popoldne vožnja do Šibenika, ogled starega mestnega jedra (katedrala Sv. Jakoba, srednjeveški del,…). Nastanitev v hotel ob obali, večerja, nočitev.

  1. dan: KORNATI – SLOVENIJA

Po zajtrku celodnevni izlet  z ladjico na Kornate. Gre za skupino 150 otočkov, ki predstavljajo pravo kamnito puščavo. Zaradi neokrnjenosti ter posebnosti so prav tako proglašeni za nacionalni park. Nekaj časa bomo preživeli na ladji in križarili med otoki, se zasidrali za sprehod ali kopanje, med tem pa nam bo kuhar na ladji pripravil okusno kosilo. Popoldne plovba nazaj na kopno, sledila bo vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENA: po dogovoru, za izračun nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim turističnim avtobusom,  cestnine in parkirnine, polpenzionsko namestitev  v hotelu *** (dvoposteljne sobe), vse oglede zunanjosti po programu, vstopnino za nacionalni park Krka ter vožnjo z ladjo, celodnevni izlet na Kornate (vožnja z ladjico, vodenje, aperitiv,  kosilo,  vstopnica za narodni park), osnovno nezgodno zavarovanje, CORIS zavarovanje z asistenco, vodenje in organizacijo izleta.

MOŽNO DOPLAČILO:  ZA RIZIKO ODPOVEDI POTOVANJA 4% ZNESKA ARANŽMAJA. Pomeni, vračilo denarja v primeru odpovedi iz upravičenega razloga (bolezen, smrt v ožjem krogu družine, nesreča,…). Upravičenost je potrebno dokazati z uradnim pisnim dokazilom (npr. zdravniški  potrdilo).

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SO SESTAVNI DEL PONUDBE IN SO VAM NA VOLJO NA NAŠI SPLETNI STRANI.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...