STROKOVNA EKSKURZIJA: MÜNCHEN(tehnični muzej)

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

München, ponosna prestolnica Bavarske, kjer gojijo tradicijo do športa in festivalov. Najbolj znani festival je Oktoberfest. Gre za osemnajstdnevni festival, ki poteka vsako leto od konca septembra do začetka oktobra. Je ena izmed najpopularnejših prireditev v Nemčiji, ki pritegne šest milijonov obiskovalcev letno,  zato velja kot eden največjih festivalov na svetu. Hkrati predstavlja tudi pomemben del bavarske kulture.

Bavarska prestolnica kulture, kjer se stikata muzejski svet tehnike in tradicija športa ter edinstveni BMW Dingolfing!

Odhod avtobusa predvidoma  ob 3:00 uri zjutraj iz kraja po dogovoru.  Vožnja v smeri Salzburga do Münchna, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Avtobus nas bo odložil v bližini Tehničnega muzeja, ki ga bomo tudi obiskali. Poznan je kot največji muzej v Nemčiji in vas bo zagotovo pritegnil s svojimi bogatimi muzejskimi zbirkami.  Skozi veličastna mestna vrata – Isartor, se bomo sprehodili v središče mesta, do Marijinega trga (Marienplatz), na katerem dominira gotska mestna hiša – Rotovž (Rathaus). Vstopili bomo v Marijno cerkev (Frauenkirche), nato pa si bomo vzeli nekaj prostega časa za nakupe ali kosilo v lastni režiji. Po ogledih se bomo zapeljali  še mimo Olimpijskega centra, ki je gostil olimpijske igre leta 1972.  Zvečer vožnja domov, prihod  v kasnejših večernih urah.

CENA: po dogovoru, za izračun nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

CENA VKLJUČUJE:  avtobusni prevoz s turističnim avtobusom / 50 sedežev, stroške cestnin in parkiranja, vse oglede po programu, vstopnino v Tehnični muzej, organizacijo ekskurzije, osnovno nezgodno zavarovanje.

MOŽNA DOPLAČILA:  riziko odpovedi 4 % cene,  CORIS nezgodno zavarovanje z asistenco.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SO SESTAVNI DEL PONUDBE IN SO VAM NA VOLJO NA NAŠI SPLETNI STRANI.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...