TERMALNO ZDRAVILIŠKI KRAJ HEVIZ TER BLATNO JEZERO

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

HEVIZ – KESZTHELY – TIHANY – SIOFOK

Odhod avtobusa predvidoma  ob 6.00 uri zjutraj iz kraja po dogovoru. Vožnja po avtocesti v smeri Murske Sobote, ter naprej na Madžarsko. Obiskali bomo Heviz, prestolnico madžarskih term in toplic. Poznano je tudi po termalnem jezeru.  Nadaljevanje poti proti Blatnemu jezeru, do mesta Keszthely, ki ga krasi lep baročni dvorec Festetics, s prekrasnimi sobanami, izjemno Helionsko knjižnico in prelepim parkom, ki je v poletnih mesecih še posebej primeren za sprehode in prireditve. Voden ogled notranjosti gradu  Pot nas bo vodila naprej, ob vinorodni severni strani Blatnega jezera, do polotoka Tihany, ki velja kot naravni park oz. zaščiteno področje.  Vkrcali se bomo na trajekt in se popeljali na južno obalo jezera (vožnja traja 10 minut) do Siofoka, največjega kraja ob jezeru. Nekaj prostega časa  v največjem kraju ob Blatnem jezeru – Siofok. Povratek domov v večernih urah.

CENA: po dogovoru, za izračun nas pokličite ali pošljite povpraševanje. 

CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim turističnim avtobusom, cestne pristojbine in parkirnine, vstopnino za ogled  gradu Festetics, vožnjo s trajektom preko jezera, vse oglede zunanjosti po programu, vodenje in organizacijo izleta.

MOŽNO DOPLAČILO:  ZA RIZIKO ODPOVEDI POTOVANJA 4% ZNESKA ARANŽMAJA. Pomeni, vračilo denarja v primeru odpovedi iz upravičenega razloga (bolezen, smrt v ožjem krogu družine, nesreča,…). Upravičenost je potrebno dokazati z uradnim pisnim dokazilom (npr. zdravniško  potrdilo).

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SO SESTAVNI DEL PONUDBE IN SO VAM NA VOLJO NA NAŠI SPLETNI STRANI.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...