BMW DINGOLFING, MÜNCHEN IN ORLOVO GNEZDO

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:

München, ponosna prestolnica Bavarske, kjer gojijo tradicijo do športa in festivalov. Najbolj znani festival je Oktoberfest. Gre za osemnajstdnevni festival, ki poteka vsako leto od konca septembra do začetka oktobra. Je ena izmed najpopularnejših prireditev v Nemčiji, ki pritegne šest milijonov obiskovalcev letno,  zato velja kot eden največjih festivalov na svetu. Hkrati predstavlja tudi pomemben del bavarske kulture.

Bavarska prestolnica kulture, kjer se stikata muzejski svet tehnike, tradicija športa in avtomobilske industrije!

Prvi dan : SLOVENIJA – DINGOLFING – MÜNCHEN

Odhod avtobusa ob 2:00 uri zjutraj iz kraja po dogovoru.  Vožnja v smeri Salzburga in Chiemskega jezera,  do kraja Dingolfing, vodeni ogled tovarne BMW, ki traja okvirno 3 ure.  Popoldne vožnja do bavarske prestolnice – Münchna. Avtobus nas bo odložil v bližini Tehničnega muzeja, ki si ga bomo tudi ogledali. Poznan je kot največji muzej v Nemčiji in vas bo zagotovo pritegnil s svojimi bogatimi muzejskimi zbirkami.  Skozi veličastna mestna vrata – Isartor, se bomo sprehodili v središče mesta, do Marijinega trga (Marienplatz), na katerem dominira gotska mestna hiša – Rotovž (Rathaus). Vstopili bomo v Marijno cerkev (Frauenkirche), nato pa si bomo vzeli nekaj prostega časa za nakupe ali kosilo v lastni režiji. Po ogledih se bomo zapeljali  še mimo Olimpijskega centra, ki je gostil olimpijske igre leta 1972. Nastanitev v hotel, čas za osvežitev. Večerja v tipični bavarski pivnici, vožnja v hotel, nočitev.

Drugi dan: MÜNCHEN – ORLOVO GNEZDO – SLOVENIJA  

Po zajtrku čas za preostale oglede v Münchnu, nekaj prostega časa.  Slovo od mesta, vožnja nazaj v Avstrijo, v vasico Obersalzberg, od koder nas bo pot vodila do Orlovega gnezda. Gre za nekdanjo Hitlerjevo rezidenco, ki se razprostira na višini 1834 m in ponuja lepo panoramo na okoliška pogorja in bližnje Kraljevo jezero. Do Orlovega gnezda oz. Khelsteinhaus kot se imenuje hiša, vodi serpentinasta asfaltna cesta, ki jo bomo premagali z njihovim lokalnim avtobusom, nato pa sledi še vožnja z dvigalom do razgledne platform, ki ponuja krasen razgled. Popoldne vožnja domov, prihod v večernih urah.

CENA: po dogovoru, za izračun nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

CENA VKLJUČUJE:  avtobusni prevoz s turističnim avtobusom / 49 sedežev, stroške cestnin in parkiranja,  nočitev z zajtrkom v hotelu 3* (dvoposteljne sobe), večerjo v pivnici,  vse oglede po program,  vstopnino v Tehnični muzej ter za ogled podjetja BMW,  vstopnino za Orlovo gnezdo, vodenje in organizacijo ekskurzije,  osnovno nezgodno zavarovanje.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SO SESTAVNI DEL PONUDBE IN SO VAM NA VOLJO NA NAŠI SPLETNI STRANI.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...