ADRENALINSKA DOŽIVETJA V LJUBLJANI!

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja proti Ljubljani, kjer se bomo najprej podali na obisk prve in najbolj priljubljene sobe za pobege (Escape room). Čakala nas bo zabavna, izvirna in unikatna preizkušnja: pobeg iz zaklenjene sobe v eni uri! Ste prepričani, da nam bo uspelo pravočasno razvozlati uganke, dešifrirati kode, najti skrite namige ter odkleniti vrata na prostost? V kolikor nam pobeg uspe, nas čaka kratek sprehod skozi Ljubljano, vse do kongresnega trga, kjer se bomo podali v čudežen svet iluzij,  zaradi katerega več ne bomo verjeli svojim čutom.  Svet, ki nas bo popolnoma zmedel, ampak tudi naučil o marsičem … Po ogledu muzeja Iluzij, bomo obiskali adrenalinski park WOOP, kjer si bomo lahko dali duška vsi, ki smo ljubitelji norih doživetij kot so plezanje, različne akrobacije, ipd.  (čas vodenega obiska s programom traja približno 2 uri). Za konec še enourna panoramska plovba z ladjico po Ljubljanici. Popeljali se bomo skozi center prestolnice. Po izkrcanju nekaj prostega časa ter vožnja proti domu. Prihod domov v večernih urah.

CENA: POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupin

 CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz z udobnim turističnim avtobusom,  vstopnino za Escape room, muzej iluzij, WOOP park (voden program, čas trajanja približno 2 uri), enourno panoramsko vožnjo z ladjico po Ljubljanici, vse zunanje oglede po programu, organizacijo izleta, vodenje, ter DDV.

OPOMBA: Zaradi datuma, ki še ni določen, lahko pride do sprememb pri vrstnem redu ogledov.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...