PIVKA – ŠKOCIJANSKE JAME – KOPER

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja v smeri Ljubljane in Postojne do Pivke, kjer bomo obiskali Park vojaške zgodovine, ki je nov in hitro razvijajoč se muzejski turistični center. S pestrostjo eksponatov in bogastvom zbirk prinaša obiskovalcem edinstven vpogled tako v nacionalno, kot v svetovno zgodovino (voden ogled traja 1,5 ure). Naslednja točka obiska bodo Škocijanske jame, kjer bomo spoznali skrivnostno delovanje Krasa in njegovih pojavov. Škocijanske jame ustvarja reka Reka in so pod zaščito UNESCA. Po ogledu bomo pot nadaljevali do Kopra, kjer si bomo ogledali Luko Koper (voden ogled) in se sprehodili skozi staro mestno jedro. Po ogledih vožnja domov, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENA: POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupine

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na omenjeni relaciji (, stroške cestnin, vstopnine v muzej Pivka in Škocijanske jame, voden ogled Luke Koper, organizacijo in vodenje izleta.

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...