POTEP PO KRASU IN SLOVENSKI OBALI

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja mimo Ljubljane ter naprej proti Krasu, kjer si bomo ogledali jamo Vilenico, ki je poznana kot najstarejša turistična jama na slovenskem. Naslednja točka obiska bo pršutarna Lokev, ki velja za najstarejšo pršutarno na slovenskem Krasu. Že stoletja so na tem skopo poraščenem svetu v neposredni bližini Lipice kmetje v začetku novembra po tradicionalnih metodah pripravljali kraške mesne specialitete. Da tradicija tukaj živi še danes, se bomo prepričali tudi sami, ko si bomo po ogledu pršutarne privoščili pokušnjo pršuta in ga zalili s kozarcem odličnega terana. Pot nas bo peljala naprej proti obali, natančneje do Kopra, kjer si bomo ogledali luko (voden ogled) ter se sprehodili skozi mestno jedro. Za konec bomo obiskali najlepše slovensko obmorsko mesto – Piran, nad katerim kraljuje cerkev svetega Jurija. Čas za kavo na Tartinijevem trgu.  Prihod domov v večernih urah.

CENA: POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupin.

CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim turističnim avtobusom,  vstopnino v jamo Vilenico, voden ogled pršutarne Lokev, pokušnjo pršuta (vključen sir, kruh, olive + 2 dcl terana), ogled luke Koper, cestne pristojbine, vodenje in organizacijo, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...