Tehnični muzej Slovenije, skrivnostno Cerkniško jezero in grad Snežnik

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
1
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Odhod avtobusa v jutranjih urah, iz kraja po dogovoru. Vožnja do Vrhnike in obisk Tehniškega muzeja Slovenije, ki ima svoje prostore v nekdanjem kartuzijanskem samostanu. Nadaljevanje poti do Cerknice, kjer se bomo seznanili z delovanjem Cerkniškega jezera: ogledali si bomo njegovo maketo in se okoli jezera zapeljali z lojtrnikom. Sledila bo vožnja čez Bloško planoto, do gradu Snežnik, ki leži na Loškem polju in datira v 11. stoletje. Poleg soban si bomo v pristavi ob gradu ogledali polharsko zbirko, katero sestavljajo skrbno zbrani predmeti, povezani s polharstvom – med njimi je največ pasti. Po končanih ogledih čas za pozno kosilo v prijetnem gostišču ob poti doma. Prihod v večernih urah.

CENA: POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupin

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, vstopnino v muzej Bistra, grad Snežnik in Polharski muzej, ogled makete Cerkniškega jezera, vožnjo z lojtrnikom, pozno kosilo,  vodenje in organizacijo izleta.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...