Z MUZEJSKIM VLAKOM PO BOHINJSKI PROGI:OD PRIMORSKE DO GORENJSKE

Kraj odhoda:
Po dogovoru
Datum:
Po dogovoru
Število dni:
2
Prevoz:
Avtobus
Cena:

Pot nas bo peljala na slovensko obalo, kjer se bomo naužili morskega zraka. Privoščili si bomo edinstveno vožnjo z muzejskim vlakom po Bohinjski progi, med katero bomo občudovali znameniti solkanski most z največjim kamnitim lokom na svetu ter se popeljali skozi alpski predor, vse do Bleda. Na Gorenjskem si bomo privoščili najboljšo kremno rezino, se povzpeli na mogočni slap Savica, naše brbončice pa bodo razvajali tudi Bohinjski sirarji.

1.dan: MARIBOR – CELJE – PRIMORSKA

Zbor potnikov v popoldanskih urah. Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru. Vožnja proti Kopru, večerni prihod v hotel. Večerja in druženje ob živi glasbi. Nočitev.

2.dan : PRIMORSKA – NOVA GORICA – BLED – BOHINJ – CELJE – MARIBOR

Po zajtrku slovo od obale in vožnja do Nove Gorice, kjer se bomo ob 8.45 uri vkrcali na Muzejski vlak. Uživali bomo ob potovanju po čudoviti pokrajini ob bregovih rek Soče, Idrijce, Bače in Save Bohinjke. Med potjo nas bo spremljala živa glasba ter razlaga o zgodovini in sedanjosti alpske železniške proge. V Mostu na Soči bomo naredili 20 minutno pavzo za fotografiranje, predviden čas prihoda na Bled je ob 11.05 uri. Sledi sprehod ob jezeru in čas za blejsko rezino ter kavo. Popoldne bomo preživeli na Bohinju: predstavili se nam bodo bohinjski sirarji (pokušnja sira, možnost nakupa), po želji se lahko povzpnete na slap Savica ali se sprehajate ob jezeru. Druženje bomo zaključili s poznim kosilom v prijetnem gostišču ob poti do doma, kamor bomo prijetno razpoloženi prispeli v večernih urah.

CENA: POKLIČITE ZA CENO (02/843 0551, ilona@pohorje-turizem.com)

*Cena je odvisna od kraja odhoda, termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko prilagodi željam skupin

CENA VKLUČUJE: avtobusni prevoz s turističnim avtobusom (3 x 50 sedežev), stroške voznikov ter cestnin, polpenzion v hotelu 3* (dvoposteljne sobe), vse oglede po programu, vožnjo z muzejskim vlakom (vključena kava na vagonu), kremno rezino + pijačo na Bledu, pokušnjo sira, vstopnino za slap Savica, kosilo drugi dan, pijačo ob vseh obrokih, aperitiv, sendvič, rogljiček ter osvežilno pijačo v avtobusu, vodenje in organizacijo izleta.

MOŽNO DOPLAČILO: za namestitev v 1/1.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Please wait...